ElixClean

ElixClean Keyboard Reiniging

Droge/vochtige toetsenborddoekjes in openscheurzak
Snel, efficiënt en ontsmettend reinigen
Ideaal voor toetsenborden en voor de buitenkant van alle kantoorapparaten, zoals pc’s, monitors, computermuizen, kopieerapparaten, telefoons etc. Oplosmiddelvrij en daarom ongevaarlijk voor kunststof. Vooraf reinigen met het natte doekje en nawrijven met het droge doekje.

ElixClean Brillenreiniger

Elix Clean Brillen reiniger
Maximale reiniging en farmaceutische kwaliteit
Deze brillenreiniger is een enigszins antistatisch middel voor eenvoudige en effectieve reiniging van optische lenzen in het algemeen. Dit schoonmaak product is behalve voor brillen ook zeer geschikt voor bijv. camara’s, verrekijkers, GSM’s, PDA’s e.d. Behalve een streeploze reiniging geeft dit product ook een uitstekende bescherming aan uw glazen of lenzen.

Indien gewenst kunnen de verstuivers van 35 ml ook voorzien worden van een eigen bedrukking / label.

ElixClean Rubber rollen reiniger

Elix Clean rubber rollen reiniger
Voor zachte reiniging
Reinigt druk- en rubber rollen in printers, kaartapparatuur, faxen e.d. effectief en toch zachtjes. De onderdelen die worden gereinigd, gaan niet bol staan, verkleuren niet en worden niet bros. Verwijdert inkt, lintresten, metaal- en papierstof, rubberolie.

ElixClean Fibre Optic Cleaner

Elix Clean Reiniger voor vezeloptica.
Voor optimale schoonheid.
Zorgt voor een optimale schoonheid van alle vezeloptische connectoren. Bevat brandbare vloeistof.

ElixClean Electronic Cleaner

Elix Clean Elektronische reiniger
Uitstekende reiniger voor mechanische precisieonderdelen in elektronische systemen

Voor gebruik in combinatie met reinigingsdoekjes en accessoires. Voor het reinigen van mechanische onderdelen en precisieonderdelen in alle soorten automatische verkoop- en afgiftesystemen. Ideaal voor het verwijderen van organisch vuil, vooral in een zilte omgeving. Buitengewoon zuiver mengsel, wordt optimaal door de gereinigde materialen verdragen. Fysische gegevens en veiligheidsgegevens worden op verzoek verstrekt.

Samenstelling:
94% isopropylalcohol en 6% gedemineraliseerd water, stabiel en zeer zuiver.

ElixClean Kunststof reiniger

Elix Clean Kunststofreiniger
Hygiëne op de werkplek

Voor het reinigen en onderhouden van moderne kantoorapparatuur en bijzondere voorwerpen die onvermijdelijk worden blootgesteld aan contact met de huid zoals toetsenborden, telefoons, kopieerapparaten, computermuizen, printers, etc. Bevat een ontsmettingsmiddel om de hygiëne op de werkplek te verhogen.

ElixClean Magneetkop reiniger

Elix Clean Magneetkopreiniger
Wordt door uiteenlopende oppervlakten prima verdragen

Voor gebruik in combinatie met alle typen reinigingskaarten en doekjes. Voor het verwijderen van organische en anorganische verontreinigingen, vooral stof van bankbiljetten en smeer, in automatische verkoop- en afgiftesystemen. Uitstekende oplossende werking voor het verwijderen van anorganisch vuil. Bijzonder geschikt voor de rubberen, metalen en kunststof oppervlakten die worden gereinigd. Fysische gegevens en veiligheidsgegevens worden op verzoek verstrekt.

ElixClean Etikettenverwijderaar

Elix Clean Etikettenverwijderaar
Zuiver plantaardig

Verwijdert moeiteloos niet-gecoate papieretiketten van floppydisks, allerhande apparatuur, karton, glas etc. Veeg lijmresten die na het verwijderen van het etiket zijn achtergebleven weg met etikettenverwijderaar en een doek. Pas op bij gebruik op kwetsbare kunststof en niet-gecoate oppervlakken. Bevat citrusterpeen.

ElixClean Kantoor reiniger

Elix Clean Kantoorreiniger
Allround zacht reinigingsmiddel voor het onderhouden van computersystemen

Oplosmiddel voor het zacht reinigen en onderhouden van oppervlakken van glas, kunststof of metaal bij moderne kantoorapparatuur.

ElixClean Beeldscherm reiniger

Elix Clean Beeldschermreiniger
Garandeert het zonder strepen reinigen van glazen oppervlakten

Een op water en alcohol gebaseerd oplosmiddel, speciaal ontwikkeld voor het zonder strepen reinigen van glazen oppervlakten van moderne kantoorapparatuur. Verwijdert stof, vuil, vingerafdrukken e.d. zacht en toch snel. Gebruik altijd een bindmiddelvrije doek om streepvorming te vermijden.

ElixClean White Board Cleaner

Elix Clean witte bordreiniger
Schoonmaakmiddel met diepe werking voor witte schoolborden

Met deze speciale, op capillair-actieve stoffen gebaseerde reiniger, maakt u vuile witte schoolborden moeiteloos en snel schoon. Ook sporen van gewone viltstiften laten zich hiermee in een handomdraai verwijderen. Het middel is fosfaatvrij en bevat geen agressieve stoffen. De pompverstuiver zorgt ervoor dat het drijfgas op een milieusparende manier wordt verneveld.

ElixClean POS Cleaning Card

Elix Clean POS Cleaning Card, reinigskaart voor allerlei soorten betaalautomaten, zowel PIN als ChipKnip automaten.
Zowel geschikt voor insteeklezers als voor doorhaallezers. Reinigt zowel de magneetlezer als de contactchiplezer. Het zeer eenvoudige gebruik van deze kaart garandeert een optimale werking van de betaal- en PIN automaten.

ElixClean Reinigingskaart Standard Fleece

Elix Clean Reinigingskaart STANDAARD Fleece
Met aan beide zijden een toplaag van cellulosevezel, basismateriaal van pvc
Reinigingskaarten voor doorduwlezers, lezers met mechanische invoer en kaartlezers met motorische invoer. Dit type lezer wordt bijvoorbeeld gebruikt in toegangscontrolesystemen, geautomatiseerde tankstations, drankenautomaten, kaarttelefoons, etc. Deze goedkope, eenvoudige reinigingskaart reinigt tegelijkertijd de aandrijfrollen en de riemen, evenals de magneetkop en de optische sensoren. Deze kaart met een cellulosetoplaag van niet geweven vlies staat garant voor een gedegen reiniging en biedt prima waarde voor haar geld.

ElixClean Reinigingskaart Standard Flock

Elix Clean Reinigingskaart STANDARD Flock
Voorzien van een flock-toplaag, basismateriaal van pvc

Reinigingskaarten voor doorduwlezers, lezers met mechanische invoer en kaartlezers met motorische invoer. Dit type lezer wordt bijvoorbeeld gebruikt in toegangscontrolesystemen, geautomatiseerde tankstations, drankenautomaten, kaarttelefoons, etc. Deze hoogkwalitatieve reinigingskaart reinigt tegelijkertijd de aandrijfrollen en de riemen, evenals de magneetkop en de optische sensoren. Deze kaart met een flock-toplaag zorgt voor zeer efficiënte reiniging.

ElixClean Card Trans-Sys Flock

Elix Clean Reinigingskaart TRANS-SYS
Aan beide zijden met flock-toplaag, basismateriaal van pvc.

Zeer efficiënte reiniging van de transportrollen in praktisch alle niet-cash betalingssystemen zonder toegangscontrole (shutter). Deze kaart kan worden gebruikt in systemen met toegangscontrole, waarbij de shutter met de hand kan worden geopend.

ElixClean reinigingskaart ATB

Elix Clean Reinigingskaart ATB, droge kaart
(Automated Ticketing & Boarding)

Voor printers van vliegtickets. Voor het reinigen van de leeskop en het intrekkanaal van ATB-printers. Aanbevolen door de fabrikanten vanwege haar hittebestendigheid, die vooral in deze toepassingsomgeving erg belangrijk is.

ElixClean reinigingskaarten voor ticketprinters

Elix Clean reinigingskaarten voor ticketprinters. Vochtige kaarten in een openscheurzakje.
Speciaal voor een eenvoudige reiniging van de thermische onderdelen in een ticketprinter, zoals de bonnenprinter.
Verwijdert papierresten en ander vuil, kan gebruikt worden terwijl het apparaat in functie is, dus ook als de printer warm is.
Wij adviseren om elke keer als u de papierrol wisselt, de printer te reinigen.

ElixClean Beeldscherm reinigingskaart

Elix Clean beeldscherm reinigingskaart, voor randen, hoeken en naden van LCD/TFT en Touch-Screens. Vochtige kaart in een openscheurzakje.
Speciaal voor een optimale reiniging van zeer gevoelige beeldschermen zoals Touch-Screens en monitoren. Deze kaart neemt het vuil op en zorgt ervoor dat het vuil niet onder de randen wordt geveegd zoals met een gewoon schoonmaakdoekje gebeurt.
Verwijdert alle soorten vuil, stof en vingerafdrukken.

Prijzen op aanvraag

ElixClean Reinigingskaart ORIGINAL Fleece

Elix Clean Reinigingskaart ORIGINAL
Met aan beide zijden een toplaag van cellulosevezel, basismateriaal van pvc.

Te gebruiken voor nagenoeg alle niet-cash betalingssystemen met toegangscontrole (shutter), zoals BANCOMAT en POSTOMAT. Voor het gemakkelijk reinigen van zowel de lees- en schrijfkoppen als de transportbanden in alle kaartlezertypen met magneetstroken en chipcontacten. Deze kaart met een cellulosetoplaag van niet geweven vlies staat garant voor een gedegen reiniging en biedt prima waarde voor haar geld. Magneetspoor gecodeerd met ISO 1, 2, 3 of T2.

ElixClean Reinigingskaart PROFESSIONAL Flock

Elix Clean Reinigingskaart PROFESSIONAL Flock, PVC.
Aan beide zijden met flock-toplaag, basismateriaal van pvc
Te gebruiken voor nagenoeg alle niet-cash betalingssystemen met toegangscontrole (shutter), zoals BANCOMAT en POSTOMAT. Voor het professioneel reinigen van zowel de lees- en schrijfkoppen als de transportbanden in alle kaartlezertypen met magneetstroken en chipcontacten. Deze kaart met een flock-toplaag zorgt voor zeer efficiënte reiniging. Magneetspoor gecodeerd met ISO 1, 2, 3 of T2.

ElixClean doekjes voor gevoelige oppervlakten

Elix Clean Schoonmaakdoekje, geschikt voor gevoelige oppervlakten.
Voor fijne en delicate reiniging.
Gemengde katoenvezel, bestendig tegen chemicaliën, voor een hoge vuilabsorptie, antistatisch, zacht en elastisch.

ElixClean Microvezeldoekje

Elix Clean Microvezeldoekje
Voor vochtige of droge toepassingen

Bevat geen chemische toevoegingen of bindmiddelen. Verwijdert waterig en vettig vuil in een enkele beurt en biedt uitstekende vuilabsorptie. De doek veegt af zonder strepen, en zonder dat u hoeft na te drogen. Geschikt voor zachte, gestructureerde en kwetsbare oppervlakten. Kan zowel vochtig als droog worden gebruikt. Uitwasbaar tot 60° (zonder verzachter). Toepassingen: monitors, platte schermen, laptops, notebooks, lcd-schermen.

ElixClean Katoenen schoonmaakdoek

Elix Clean Katoenen reinigingsdoek
Hoogkwalitatieve doek voor alle toepassingen, gemaakt van 100% katoenjersey

Deze reinigingsdoek is speciaal ontwikkeld voor onderhoudsmonteurs. De doek zorgt voor een snelle, effectieve vuilabsorptie en scheurt gegarandeerd niet uit. De doek is rondom voorzien van een boord en is daarom volledig rafelvrij. Uitwasbaar tot 60°.

Afmeting: 45 x 45 cm.

ElixClean Beeldscherm Reiniging

ElixClean vochtige reinigings doekjes

Vochtige doekjes in openscheurzakje.
Voor eenvoudige en professionele reiniging van objecten en apparaten die vaak in contact komen met de menselijke huid.
Geschikt voor alle kunststof, metaal en glazen oppervlakten. Denk daarbij aan bank-, post-, en geautomatiseerde telmachines, kantoorapparatuur zoals toetsenbord, printer, telefoon, kopieermachine, enz.

ElixClean Schoonmaakdoek, anti-statisch

Antistatische schoonmaakdoek voor vochtige toepassingen
Speciale, niet geweven doek van homogeen materiaal met een hoge dichtheid
Voor een optimale reiniging mag deze doek alleen worden gebruikt in combinatie met de aanbevolen oplosmiddelen of water. Bindmiddelvrij en bestendig tegen chemicaliën. Sterk en buitengewoon bestand tegen rafelen, met een groot absorbeervermogen, dus ook geschikt voor zeer fijne oppervlakten. Voor gebruik in omgevingen waar geen restanten mogen achterblijven, zoals op beeldschermen, schermfilters, toetsenborden en in de optica, micro-elektronica, vezeloptica, de horloge-industrie, de chemie en farmaceutische industrie, etc. Ook verkrijgbaar op rollen.

ElixClean Cards voor voor bankbiljet automaten

ElixClean Reinigingskaart voor biljetacceptoren
Kan worden gebruikt in alle automatische systemen met acceptoren voor bankbiljetten. Er zijn verschillende typen reinigingsstrips / -stroken, die alleen in breedte variëren. Deze pvc-kaart met flock-toplaag aan beide zijden zorgt voor een efficiënte reiniging. Kwalitatief gezien een reinigingskaart van topklasse, die gelijktijdig aandrijfrollen, linten en referentieoppervlakken reinigt.

ElixClean vochtige doekjes in box

ElixClean afsluitbare dispenserbox vochtige schoonmaakdoekjes, deze box navulbaar. Voor computer- en kantoorapparatuur.
Voor het reinigen en onderhouden van moderne kantoorapparatuur en bijzondere voorwerpen die onvermijdelijk worden blootgesteld aan contact met de huid, zoals toetsenborden, telefoons, kopieerapparaten, computermuizen en printers, etc. Bevat een ontsmettingsmiddel om de hygiëne op de werkplek te verhogen. De doos kan altijd worden nagevuld met vochtige doekjes uit de navulzak.

ElixClean Air Duster

ElixClean droge luchtdruk spray. Zonder drijfgas, niet brandbaar, voor de verwijdering van ook de kleinste stofdeeltjes uit alle soorten apparatuur. In aluminium bus.
Buitengewoon zuivere, droge persluchtspray
< Voor het verwijderen van alle soorten stof, zelfs op microscopisch niveau. Zeer economisch in gebruik. Geschikt voor alle soorten kantoorapparatuur, lees- en schrijfkoppen in datasystemen, toetsenborden, cameralenzen, klokken en tijdregistratiesystemen, radio- en videoapparatuur, etc. Geen drijfgas. Niet brandbaar. Met behulp van het aparte buisje komt u zelfs in de moeilijkste hoekjes van de apparaten.

ElixClean Reinigsset voor betaalautomaten

ElxiClean reinigingsset voor een complete reiniging.
Deze sets zijn geschikt voor alle soorten betaal-, creditcard- of bankautomaten met een kaartlezer- of bankbiljet invoerunit.
Bijvoorbeeld pinautomaten, snoepautomaten, sigarettenautomaten, speelautomaten, tankautomaten bij benzinestations of ticket automaten.
De alles-in-één schoonmaak set bevat alles wat die u nodig hebt voor professionele reiniging en onderhoud van uw machines.